Notícies

 • A Desembussaments Vilà Vila estrenem vídeo corporatiu!

  Amb l’obectiu de donar a conèixer qui som, què fem i com ho fem, us presentem el nou vídeo corporatiu del Grup Vilà Vila.

  Desembussaments Vilà Vila és una empresa del Grup Vilà Vila amb seu a Sant Joan de Vilatorrada, al Bages, on també hi ha la seu d’altres empreses del Grup com Vilà Vila Serveis Ambientals o Excavacions Vilà Vila.

  Visita el nostre canal de Youtube per conèixer totes les nostres plantes especialitzades i delegacions!

 • Desembussaments Manresa

  Estrenem un anunci als cinemes!

  A Desembussaments Vilà Vila avui fem el salt a la gran pantalla amb l’estrena del nostre spot publicitari als Multicinemes Bages Centre de Manresa.

  El nostre objectiu és mostrar la nostra capacitat tècnica i humana per a oferir el millor servei a particulars i professionals. Disposem d’una flota de vehicles molt diversa per poder accedir fàcilment a tota mena d’espais, i que ens permet donar una ràpida resposta a les urgències que atenem tots els dies de l’any a qualsevol hora.

  Realitzem desembussaments de canonades i manteniments preventius, gestionem fosses sèptiques, transportem tota mena de residus líquids i ADR, realitzem neteges industrials a pressió, i molt més.

  Tenim un servei per a tu. Informa’t al 93 876 44 44

Pag. 1 de 1012345»...Last »