Inspecció de canonades amb càmera de TV

Nova imatge de Desembussaments Vilà Vila

Desembussaments Vilà Vila ofereix el servei d’inspecció de canonades amb càmera de televisió, per tal de visualitzar l’interior de les canonades i identificar de manera ràpida trencaments, deformitats, perforacions, fugues, o la presència d’objectes.

Disposem de diferents càmeres de videogravació amb la tecnologia més avançada i de mides diverses, capaces d’accedir a l’interior de canonades de tots els diàmetres. Les càmeres estan equipades amb capçals rotatius 360º i amb il·luminació led, el què permet una filmació total de la canonada en alta qualitat i amb possibilitat de filmació vertical.

 

 

 

 

 

Esquema del procés d'inspecció d'una canonada amb càmera

Un equip de tècnics especialitzats introdueix la càmera de televisió a la canonada i realitza la inspecció visual del seu interior mentre s’entregistra en vídeo i se’n prenen fotografies. Un cop finalitzat el servei es posa a la disposició del client un informe escrit de l’estat de les canonades que s’han inspeccionat i un suport digital amb el vídeo i les fotografies dels treballs. 

 

La inspecció de canonades es pot utilitzar com a prova gràfica per la reclamació de garanties i tràmits davant d’asseguradores