Empresa

Desembussaments Vilà Vila és una empresa especialitzada en desembussaments de canonades i clavagueram, manteniments, i neteges industrials i municipals

 

L’empresa forma part del GRUP Vilà Vila, un grup d’empreses que s’han especialitzat en activitats com obres, moviments de terres, gestió de residus,  àrids reciclats,  enderrocs, compravenda de maquinària industrial i domèstica o  recuperació de ferralla i metalls.

La seu central està ubicada a Sant de Joan de Vilatorrada, al centre de la comarca del Bages.

Disposem d’una flota de camions cuba de diverses mides i capacitats que ens permeten accedir a tota mena d’espais, com ara pàrquings privats, i transportar grans quantitats de productes líquids.

Nova imatge de les quatre cubes juntes davant la nau de Vilà Vila al Bages

Oferim solucions integrals de neteja, desembussaments i manteniment per a xarxes de sanejament particulars, industrials i domèstiques

 


Particulars


Comunitats de veïns


Fàbriques i naus


Comerços


Bars i restaurants


Edificis públics


Xarxes de sanejament


Centres educatius


Centres sanitaris


Infraestructures


Pàrquings


Discoteques i oci


Instal·lacions esportives


Granges


Gasolineres i rentadors de cotxes

Desembussaments Vilà Vila disposa de la suficient capacitat tècnica i humana per executar qualsevol tipus de projecte i solucionar els seus problemes amb les canonades amb la major celeritat possible.

L’equip de professionals de l’empresa realitza estudis personalitzats per a cada tipus d’actuació i així oferir la solució més ràpida, neta, eficaç i econòmica possible.

Càmeres de TV robotitzades i localitzador de canonades

Desembussaments de canonades i clavegueram

Comptem amb les tecnologies més avançades per detectar de manera àgil i no invasiva l’estat, la localització i els possibles desperfectes de les canonades, causant les mínimes molèsties als nostres clients.

Servei d’urgències 24 hores, els 365 dies de l’any

El nostre parc mòbil, coordinat pel nostre departament de trànsit,  ens permet garantir una ràpida solució a possibles incidències tals com inundacions qualsevol dia de l’any les 24 hores del dia.