Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres trucant al 93 876 44 44 o, en cas d’urgències, al 659 922 722 ..
Si ho prefereixes, també ens pots emplenar el següent formulari i et respondrem el més aviat possible.


El TITULAR es reserva la facultat d’incloure en un fitxer de dades de caràcter personal aquella informació facilitada per l’USUARI, complint amb les directrius marcades pel Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes.
La finalitat d’aquest fitxer serà la de prestar-li els nostres serveis i comunicar-nos amb vostè. Aquestes dades no es cediran a tercers excepte per obligació legal, per donar cumpliment a l’objecte d’un contracte.
L’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancelació, supressió, oposició, limitació i portabilitat, dirigint a l’efecte un correu electrònic a la direcció rgpd@vilavila.com indicant la referència RGPD.
Pot consultar la resta de la informació relativa a la protecció de dades a Política de privacitat de Vilà Vila

Manifesto haver llegit i acceptar expressament la política de privacitat i presto el meu consentiment per a que Vilà Vila Serveis ambientals SL pugui tractar les meves dades personals.

He llegit i accepto expressament la política de privacitat i accepto rebre informació comercial sobre productes i serveis, estant informat dels drets que m’assisteixen.